Servei de treball de l’oficina jove

TREBALL I OCUPACIÓ

El Servei de treball de l’Oficina Jove del Pallars Sobirà està pensat especialment per facilitar l’accés dels joves al món del treball i vetllar per les seves condicions laborals. Pots demanar un assessorament personalitzat en qualsevol moment. 

El servei també s’encarrega de recopilar ofertes de feina de la comarca i comarques veines i fer-ne difusió.  També de participar en projectes que afavoreixin l’ocupació, l’ocupabilitat i l’emprenedoria de les persones joves de la comarca. 

Estas buscant feina?

1

ENTRA AL GRUP DEL

CLUB DE FEINA

WHATSAPP CLUB DE FEINA

Inscriu-te a un grup de Whatsapp per rebre les ofertes de feina.

2

INSCRIU-TE AL

SERVEI D’OCUPACIÓ

DEMANDANT D'OCUPACIÓ

És el pas previ per accedir a tots els serveis del SOC, tant per a les persones en situació d’atur com les que volen millorar la feina.

  • Formulari Online ja.cat/dono
  • Trucant al telèfon 900 800 046 o a l’Oficina de Tremp al 973 65 33 03
  • Enviant un mail a ofertestremp.soc@gencat.cat

3

INSCRIU-TE A

GARANTIA JUVENIL

GARANTIA JUVENIL

Si tens entre 16 i 29 anys i no estàs ni treballant ni estudiant, et pots registrar per participar a les diferents convocatòries dels diferents programes de Garantia Juvenil:

4

CONSULTA EL LLISTAT

D’OFERTES DE FEINA

BUSQUES PERSONAL?

1

OMPLE EL FORMULARI WEB

AMB L’OFERTA DE FEINA

QUE VOLS PUBLICAR

2

REVISA LA PUBLICACIÓ

DE L’OFERTA AL RECULL

D’OFERTES DE FEINA

3

AVISA’NS SI HAS COBERT LA

VACANT ABANS DE

FINALITZAR EL TERMINI

ETS EMPRENEDOR/a?

PROJECTES EMPRENEDORS

Si vols rebre actualitzacions sobre emprenedoria, participar en una comunitat de joves emprenedors, pots entrar al grup de whatsapp, visitar la web d’autoempresa, o consultar la web de l’Arrela’t Alt Pirineu i Aran, on es realitzen projectes adreçats a potenciar la comunitat d’emprenedors del territori de muntanya, com les trobades professionals per promoure la  xarxa d’emprenedors i professionals autònoms. 

Si estas engegant un projectes i vols rebre assessorament també pots demanar-nos un assessorament personalitzat.

 

info laboral

EL MÓN LABORAL

Per si busques més informació sobre aspectes laborals. Recorda que si tens un dubte o necessites atenció personalitzada ens ho pots demanar. 

CONDICIONS LABORALS

Informació sobre els diferents aspectes del treball assalariat: retribucions, temps de treball, seguretat i salut …i recursos en cas d’irregularitats laborals.

PRÀCTIQUES LABORALS

Les pràctiques laborals poden ésser un bon complement a la teva formació i facilitar-te un primer contacte amb l’àmbit en què t’interessi treballar.

Assessorament personalitzat

El Servei de Treball de l’Oficina Jove del Pallars Sobirà ofereix assessoraments personalitzats per la recerca de feina i millora de perfil professional.

Pots trobar l’Alba, la referent d’ocupació juvenil a Sort els dimarts/dijous i a Esterri d’Àneu els dimecres. Pots contactar amb ella i demanar hora.

 

638 723 950

alba@pallarssobira.cat