Participació

Participació

Volem contribuir a multiplicar i enriquir les oportunitats educatives dels joves del Pallars Sobirà, ampliar els seus àmbits d’interès oferint un ampli ventall d’activitats i experiències educatives de l’àmbit no formal.

També donar suport i impulsar les iniciatives i projectes dels propis joves. Si tens propostes i/o inquietuds contacta amb nosaltres!

Tallers joves

 

Objectius

Volem contribuir a multiplicar i enriquir les oportunitats educatives dels joves del Pallars Sobirà, ampliar els seus àmbits d’interès oferint un ampli ventall d’activitats i experiències educatives de l’àmbit no formal que promoguin la motivació i l’autonomia i el reforç de les seves competències personals i socials en la construcció dels seus propis itineraris personals de futur, i ho volem fer amb tota la comunitat educativa compromesa a reduir les desigualtats d’accés a una educació a temps complet al Pallars Sobirà.

INSCRIPCIONS TALLERS DE PRIMAVERA JOVE’23

Inscripcions obertes fins la cobertura de places dels tallers a : ja.cat/primavera23

Catàleg tallers de primavera jove 2023

Es prioritzarà que tots els i les participants puguin participar com a mínim en un taller dels escollits.

iniciatives joves

 Si ets jove i tens una iniciativa o projecte i en vols fer difusió, contacta amb nosaltres!!

Consulta les iniciatives joves al Pallars Sobirà i participa-hi!!

Assessorament personalitzat

   L’Oficina Jove del Pallars Sobirà ofereix assessoraments personalitzats en el suport i acompanyament en iniciatives de projectes joves

 

638 723 950

oficinajove@pallarssobira.cat