#CuinaTeenager

2a temporada

Amb l’Amparo al fogons, Jesús a la càmara i els joves de 3r d’ESO i cicles de l’INS Hug Roger III de Sort engeguem la 2a temporada del programa #CuinaTeenager per compartir maneres fàcils i econòmiques de cuinar-se i cuidar-se.

Següent episodi en...

Day(s)

:

Hour(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Proper episodi

Veure episodis anteriors

Premis

Entre tots els participants vàlids es sortejaràn 2 vals de fins a 100€ per gastar en 1 àpat en qualsevol dels restaurants del Pallars Sobirà. Un per a majors d’edat i un altre per a menors d’edat.

Bases del concurs

Versió 01 – 27/05/2021 • Versió 02 – 28/07/2021

Bases de participació al sorteig #CuinaTeenager a Instagram de l’Oficina Jove del Pallars Sobirà (@sobirajove)

  1. L’objecte d’aquestes bases és establir les condicions de participació i concessió de premis pel sorteig entre els participants a instagram al reptes nutricionals de #Cuinateenager de l’Oficina Jove del Pallars Sobirà. Amb aquesta acció, es vol promoure i incentivar la conscienciació per una alimentació saludable i augmentar la difusió i participació ciutadana al programa #Cuinateenager que es difon pel canal de youtube de l’Oficina Jove.
  2. S’ha previst 2 premis de 100€ cadascun, un restringit a menors de 18 anys i l’altre per a majors de 18 anys. En el cas dels menors d’edat almenys un dels seus tutors legals haurà d’acceptar el premi prèviament amb la signatura d’una declaració de conformitat.
  3. Podrà participar-hi qualsevol persona que haurà d’acceptar el premi i bescanviar-lo en qualsevol restaurant o establiment amb servei de restauració del Pallars Sobirà en un termini màxim de 3 mesos a comptar des de l’endemà de la celebració del sorteig. En cas de no fer-ho el premi es cancel·larà i el sorteig quedarà desert.
  4. La participació al sorteig es farà el 6 d’agost de 2021 per perfil d’instagram públic participant vàlid.
  5. Per tal de ser considerat participant vàlid cal complir tots els següents requisits:
   • Haver publicat almenys una publicació en el periòde entre el 27 de maig de 2021 i fins al 5 d’agost de 2021 etiquetada amb #cuinateenager, el contingut de la qual sigui congruent als reptes nutricionals difosos en els capítols del programa #CuinaTeenager del canal de youtube de l’Oficina Jove del Pallars Sobirà (https://www.youtube.com/c/JoventutPallarsSobirà).
   • L’interessat/da ha de ser l’autor original de la publicació, no pot publicar en nom d’un tercer.
  1. El sorteig es realitzarà per sorteig aleatori a través de https://www.sortea2.com/sorteos del llistat de perfils públics d’instagram que compleixin els requisits previstos al punt 5 d’aquestes bases que s’extreuran del llistat que es mostra via widget de Embedsocial.com al web cuina.sobirajove.cat.
  2. Els posts seleccionats caldrà confirmar que contenen continguts congruents amb alguns dels 6 reptes nutricionals proposats en els episodis i que consten al web cuina.sobirajove.cat i els respectius titulars dels perfils instagram que les han publicat hauran de ser-ne els autors i acreditar complir el requisit d’edat de la categoria de premi que els hagi tocat aportant DNI/NIE o equivalent.
  3. Els guanyadors es donaran a conèixer el 9 d’agost de 2021 al web del programa cuina.sobirajove.cat i al compte instragram @sobirajove.
  4. Participar en el concurs suposa l’acceptació total d’aquestes bases, de la resolució inapel·lable i també l’acceptació de la normativa d’ús d’Instagram.
  5. L’organització (Oficina Jove del Pallars Sobirà) i els organismes dels qual depèn (Ajuntament de Sort i Consell Comarcal del Pallars Sobirà) no es farà responsable del contingut de les imatges i podrà difondre a les xarxes socials i a la seva pàgina web  totes les que s’hagin publicat amb l’etiqueta #CuinaTeenager.
  6. En cas de dubte l’organització es reserva el dret de demanar els aclariments oportuns de compliment de les bases i si considera que no es poden acreditar suficientment podrà declarar nul o desert el sorteig.
  7. L’organització es reserva el dret a desqualificar aquelles fotografies que puguin ser considerades ofensives, inadequades o que incompleixin les condicions d’ús d’Instagram o qualsevol altre infracció segons el seu propi criteri.
  8. La participació en el concurs pressuposa l´acceptació d’aquestes bases i de la resolució inapel·lable del resultat. Aquestes bases es poden modificar si s’escau i s’actualitzaran al web cuina.sobirajove.cat fent constar núm. de versió i data d’actualització.
  9. L’organització ha previst que si la participació al concurs és menor de 15 participants una setmana abans del termini de participació, el concurs quedarà automàticament anul·lat per falta de participació. Aquesta resolució serà inapel·lable. 

Termini de participació

Day(s)

:

Hour(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Participa al concurs!

DESCOBREIX Els 7 reptes:

 Descobreix a l’episodi de cada setmana el repte que et proposen les professionals nutricionistes de la comarca! 

Les nutricionistes

 Per saber-ne més de com cuidar-se i alimentar-se tenim l’ajuda experta de les nutricionistes del Pallars Sobirà!

 

Paula Capdevila Navarro

Paula Capdevila Navarro

Dietista-Nutricionista i Naturopata fitoteràpeuta

@Paula_capdevila (Instagram)

Cecilia Torres Cruzado

Cecilia Torres Cruzado

Nutricionista

Alba Crespo requena

Alba Crespo requena

Dietista-Nutricionista

@estimat.cuinat (Instagram)

Rosa Brau Escobar

Rosa Brau Escobar

Farmacèutica Dietista-Nutricionista

@rosafarmanutri (Instagram)

Esther Carmona Alvarez

Esther Carmona Alvarez

Dietista

@esther_carmona_dn (Instagram)

Judit camp i Nus

Judit camp i Nus

Dietista integrativa i naturista

@juditcampinus (Instagram)

Sílvia Solana

Sílvia Solana

Dietista-Nutricionista

@silviasolana_dn_ (Instagram)

Consulta agenda de tallers

Consulta l’agenda de l’Alt Pirineu i Aran FemPirineu.cat etiquetada amb “CuinaTeenager“:

Participa al concurs #CuinaTeenager!

Comparteix les teves receptes i respon als reptes que cada setmana et proposen les nutricionistes a Instagram amb el hashtag: #CuinaTennager i participaràs al sorteig de 2 vals (un per majors de 18 anys i l’altre per menors) per qualsevol restaurant del Pallars Sobirà fins a 100€