Servei de treball de l’oficina jove

 TREBALL I OCUPACIÓ

El Servei de treball de l’Oficina Jove del Pallars Sobirà està pensat especialment per facilitar l’accés dels joves al món del treball i vetllar per les seves condicions laborals. Pots demanar un assessorament personalitzat en qualsevol moment. 

El servei també s’encarrega de recopilar ofertes de feina de la comarca del Pallars Sobirà i de lesaltres comarques de l’Alt Pirineu i Aran per fer-ne difusió. També de participar en projectes que afavoreixin l’ocupació, l’ocupabilitat i l’emprenedoria de les persones joves de la comarca. 

Estas buscant feina?

1

ENTRA AL GRUP DEL

CLUB DE FEINA

WHATSAPP CLUB DE FEINA

Inscriu-te a la comunitat de Whatsapp per rebre les ofertes de feina.

2

INSCRIU-TE AL

SERVEI D’OCUPACIÓ

DEMANDANT D'OCUPACIÓ

És el pas previ per accedir a tots els serveis del SOC, tant per a les persones en situació d’atur com les que volen millorar la feina.

 • Formulari Online 
 • Trucant al telèfon 900 800 046 o a l’Oficina de Tremp al 973 65 33 03
 • Enviant un mail a ofertestremp.soc@gencat.cat

3

INSCRIU-TE A

GARANTIA JUVENIL

GARANTIA JUVENIL

Si tens entre 16 i 29 anys i no estàs ni treballant ni estudiant, et pots registrar al sistema nacional de Garantia Juvenil.

  4

  CONSULTA EL LLISTAT

  D’OFERTES DE FEINA

  BUSQUES PERSONAL?

  PUBLICA OFERTA DE FEINA

  1

  OMPLE EL FORMULARI WEB

  AMB L’OFERTA DE FEINA

  QUE VOLS PUBLICAR

  2

  REVISA LA PUBLICACIÓ

  DE L’OFERTA AL RECULL

  D’OFERTES DE FEINA

  3

  AVISA’NS SI HAS COBERT LA

  VACANT ABANS DE

  FINALITZAR EL TERMINI

  ETS EMPRENEDOR/a?

  Si vols rebre actualitzacions sobre emprenedoria, participar en una comunitat de joves emprenedors, pots entrar al grup de whatsapp, visitar la web d’autoempresa, o consultar la web de l’Arrela’t Alt Pirineu i Aran, on es realitzen projectes adreçats a potenciar la comunitat d’emprenedors del territori de muntanya, com les trobades professionals per promoure la  xarxa d’emprenedors i professionals autònoms. 

  Si estas engegant un projectes i vols rebre assessorament també pots demanar-nos un assessorament personalitzat.

   

  EL MÓN LABORAL

  Per si busques més informació sobre aspectes laborals. Recorda que si tens un dubte o necessites atenció personalitzada ens ho pots demanar. 

  MERCAT DE TREBALL - BARCELONA ACTIVA

  • Coneix els diferents sectors econòmics, les seves tendències i pautes de transformació i les oportunitats professionals que generen.
  • Cerca les sortides professionals que millor s’adeqüen al teu perfil. 
  • Descobreix quines són les ocupacions més demandades al nostre mercat de treball.

  CONDICIONS LABORALS

  Informació sobre els diferents aspectes del treball assalariat: retribucions, temps de treball, seguretat i salut …i recursos en cas d’irregularitats laborals.

  CONVENIS COL·LECTIUS

  Cercador de convenis col·lectius disposa dels convenis, acords i pactes, col·lectius estatuaris, publicats en el DOGC, els BOP o el BOE, amb incidència a Catalunya,

  PRÀCTIQUES LABORALS

  CONTRACTCIÓ JOVES EN PRÀCTIQUES (SOC)

  Contractes de treball en pràctiques durant un període de sis mesos a jornada completa, a ajuntaments de Catalunya, consells comarcals de Catalunya, i entitats sense ànim de lucre legalment constituïdes i amb centre de treball.

  PRÀCTICUM ODISSEU

  Estada de persones joves universitàries en llocs de pràctiques remunerades a empreses situades en municipis rurals, per promoure la competitivitat empresarial, així com el retorn i l’establiment d’aquestes persones joves a les zones rurals.

  FP DUAL

  A diferència de la formació professional tradicional, el model de formació professional dual permet als i les alumnes compatibilitzar la formació als centres educatius amb la formació en entorns laborals reals, mitjançant un contracte laboral o una beca.

  PRÀCTIQUES A L'ESTRANGER

  Comença la teva carrera professional a l’estranger i gaudeix d’una experiència professional internacional de la mà de les nostres oficines repartides per tot el món.

  Consulta les vacants que hi ha actualment i aventura’t.

  Treballar i fer pràctiques a les institucions de la Unió Europea

  Les pràctiques laborals poden ésser un bon complement a la teva formació i facilitar-te un primer contacte amb l’àmbit en què t’interessi treballar.

  TLN MOBILICAT

  És una linia de subvenció (viatge, allotjament, manutenció, formació lingüística, tutor, etc) per realitzar pràctiques formatives no remunerades per un temps mínim de 2 mesos a qualsevol país de la Unió Europea en empreses que necessiten personal.

  Assessorament personalitzat

   

  Pots trobar la Núria, tècnica de suport a l’ocupació juvenil a Sort de dilluns a divendres i per atencions a altres municipis pots contactar amb ella i demanar hora.

  PROGRAMA DE SUPORT A L’OCUPACIÓ JUVENIL – SOJ

  Adreçat a adolescents i joves de 16 a 29 anys
  • Orientació en el projecte professional
  • Informació sobre opcions formatives
  • Suport en la recerca de feina
  • Realització d’activitats d’autoconeixement i millora de l’ocupabilitat

  ORDRE EMT/211/2023, de 30 d’agost, per la qual s’aproven les bases reguladores per a la concessió de subvencions per al Programa de Suport a l’Ocupació Juvenil (SOC-SUPORT JUVENIL). 

  638 723 950

  oficinajove@pallarssobira.cat