Participació

Participació

Volem contribuir a multiplicar i enriquir les oportunitats educatives dels joves del Pallars Sobirà, ampliar els seus àmbits d’interès oferint un ampli ventall d’activitats i experiències educatives de l’àmbit no formal.

També donar suport i impulsar les iniciatives i projectes dels propis joves. Si tens propostes i/o inquietuds contacta amb nosaltres!

Tallers joves

 

Objectius

Volem contribuir a multiplicar i enriquir les oportunitats educatives dels joves del Pallars Sobirà, ampliar els seus àmbits d’interès oferint un ampli ventall d’activitats i experiències educatives de l’àmbit no formal que promoguin la motivació i l’autonomia i el reforç de les seves competències personals i socials en la construcció dels seus propis itineraris personals de futur, i ho volem fer amb tota la comunitat educativa compromesa a reduir les desigualtats d’accés a una educació a temps complet al Pallars Sobirà.

INSCRIPCIONS TALLERS DE PRIMAVERA JOVE’24

Inscripcions obertes fins la cobertura de places dels tallers a: ja.cat/tallersprimavera2024

 

Catàleg tallers de primavera jove 2024
Es prioritzarà que tots els i les participants puguin participar com a mínim en un taller dels escollits.

Trobades joves

 

Què són?

Des de l’Oficina Jove del Pallars Sobirà s’han iniciat les Trobades Joves, un espai de cocreació de projectes d’interès juvenil d’àmbit comarcal.

Volem sumar-hi el major nombre d’opinions i mirades possibles i com que no sempre hi ha disponibilitat per assistir a les sessions, us fem arribar aquesta enquesta!!

Reenvia-la i comparteix-la!

iniciatives joves

 Si ets jove i tens una iniciativa o projecte i en vols fer difusió, contacta amb nosaltres!!

Consulta les iniciatives joves al Pallars Sobirà i participa-hi!!

Assessorament personalitzat

   L’Oficina Jove del Pallars Sobirà ofereix assessoraments personalitzats en el suport i acompanyament en iniciatives de projectes joves

 

638 723 950

oficinajove@pallarssobira.cat