jornades job dating

ocupació pallars sobirà hivern 2022-2023

 

15 DE NOVEMBRE 2022

DE 10 A 14H AL cENTRE CÍVIC DE SORT

 

Us convidem a participar a una jornada d’intercanvi entre les empreses del territori que cerquen personal amb persones candidates que busquen feina per aquesta temporada d’hivern.
Durant la jornada es realitzarà una ponència de persones expertes en relacions laborals i recursos humans, i desprès es farà una dinàmica Speed Job Dating, que és una forma d’entrevista personal “rapida” caracterizada per un temps limitat (5-10 minuts)que utiliza una persona per donar a conèixer la seva candidatura, és el moment on el professional ha de demostrar perque és la millor opció per el lloc de feina.
En aquestes “cites de feina ràpides”, les empreses poden conèixer un gran nombre de candidats/es en un mateix dia, i aquest poden explicar la seva trajectòria a diverses empreses, sense els nervis i inseguretats de reunions llargues.

ets una empresa?

Si estàs buscant personal per aquest hivern inscriu-te a la jornada i registra les teves ofertes de feina. En un sol matí podràs recollir curriculums i entrevistar a diversos candidats. 

ets una persona candidata?

Inscriu-te com candidat per les ofertes de feina de la jornada. Tindràs l’oportunitat d’arribar a diverses empreses de la comarca en un sol matí.