jornada job dating

9 DE maig 2023

 

QUÈ ÉS UN JOB DATING?

Una jornada d’intercanvi entre les empreses del territori que cerquen personal amb persones candidates que busquen feina. Durant la jornada es realitza una ponència de persones expertes en relacions laborals i recursos humans, i una dinàmica Speed Job Dating, una forma d’entrevista personal “rapida” caracterizada per un temps limitat (5-10 minuts).

Els professionals donen a conèixer la seva candidatura, demostrant perque són la millor opció pel lloc de feina, explicant la seva trajectòria a diverses empreses, sense els nervis i inseguretats de reunions llargues.

En aquestes “cites de feina ràpides”, les empreses poden conèixer un gran nombre de candidats/es en un mateix dia, i tenir-ne una primera impressió.

 Programa de la Jornada

09:45h     Recollida d’acreditacions
10:00h     Presentació
10:30h     Ponències 
12:00h     Entrevistes ràpides
14:00h     Pica-pica i fi de la jornada

 ubicació

Centre Cívic de Sort
c/ Pol i Aleu núm 8 
25560 Sort

INSCRIPCIONS

 

ets una empresa del pallars sobirà?

Si estàs buscant personal, inscriu-te a la jornada i registra les teves ofertes de feina. En un sol matí podràs recollir curriculums i entrevistar a diverses persones candidates.

ets una persona candidata?

Si estas buscant feina, inscriu-te com persona candidata, adjunta el teu curriculum.  Tindràs l’oportunitat d’arribar a diverses empreses de la comarca en un sol matí.

Vols més informació?

No dubtis en preguntar el que necessitis o proposar el que consideris!

Email

berta@pallarssobira.cat

alba@pallarssobira.cat

Telèfon

638 723 950

973 620 107

ADREÇA

Oficina Jove (Pl.Alegre Vigatà 12) Sort
Consell Comarcal (Camí Cabanera 2) Sort